Cautare

650 de rezultate pentru "alinia sarbu" (3.04 secunde)
Azi, la showroom-ul Exotique din Splaiul Unirii, vom bea cafea si ceai organic si apa pura, alkalina, Kangen, vom asculta despre cum ne putem alinia si armoniza chackrele, cum ne putem curata aura si mai ales cum putem sa ne eliberam de bagajul negativ din trecut, de emotiile distructive si cauzatoare de boli.
Directivele europene clare si frecvente privind tema protejarii mediului inconjurator oglindesc importanta pe care Uniunea Europeana o acorda acestui subiect si este imperativ ca tara noastra, membra a marii familii europene, sa ia masurile impuse pentru a-si alinia legislatia si activitatile la normele precise privind protectia mediului.
Si nimeni nu vrea sa vada cine se va alinia in spatele Moscovei, in caz de conflict. Si abia atunci vor vedea americanii cati dusmani au printre cei care acum par a le fi prieteni.
Dorinta de a ne alinia din punct de vedere al relationarii cu clientii este insa subliniata cu nenumarate ocazii. Cu toate acestea, ea a pare a fi realizata mai mult la nivel declarativ si, in principiu, doar pe hartie.
Uniunea ar fi impartita in acest nucleu cu un pronuntat caracter federal si un grup de tari care, la un moment dat - nu se precizeaza cand - s-ar alinia cerintelor de competitivitate ale locomotivei economice.
Genul acesta de capital politic cu cit e mai mare, cu atit e mai volatil - dupa ce angajamentele si termenele in relatiile cu FMI si UE ne vor stringe de git, dupa ce scumpirile vor lovi necrutator in aprilie, iar PSD se va alinia sub un Ion Iliescu care isi va umple rinjetul cu un cutit intre dinti, s-ar putea ca zicerile "colorate” ale lui Basescu sa amuze din ce in ce mai putina lume”.
Tot prin rotunjiri vom pierde si noi toti bani pentru ca in mod sigur multi intreprinzatori isi vor alinia in favoarea lor preturile produselor la noua moneda.
Cele mai raspandite manifestari ale acestei credinte se refera la faptul ca legislatia si institutiile europene ar urma sa puna stavila automat coruptiei care domneste in Romania, ca salariile dambovitene se vor alinia la media europeana in paralel cu cresterea preturilor, iar agricultura si constructiile de autostrazi vor absorbi la fel de instantaneu fondurile europene alocate tarii noastre.
Universitatea Craiova mai are sanse matematice la titlu, dar patronul Mihai Rotaru simte ca nu este anul echipei sale, iar astrele nu se vor alinia asa cum si-ar dori intreaga suflare din Oltenia in acest final de campionat.
Parca se jucau soriceii cu pisica, asta pentru ca Stiinta, din cauza accidentarilor, nu a putut alinia cel mai bun unsprezece.
Si apropo de aceasta idee, ma deranjeaza extrem de tare toate modificarile impuse stilului nostru de trai, pentru a ne alinia la standarde.
Preturile au crescut constant, nu au asteptat aderarea la UE pentru a se alinia la media europeana (si chiar a o depasi, in multe cazuri).
Productivitatea scade, dar asta e deja treaba angajatorului cum isi stimuleaza sclavii, pentru a-i alinia in mod decent in randul angajatilor europeni, cu constiinta lucrului bine facut si mai putin urmaritori ai propriului interes.
Prevederile sunt incluse intr-un proiect ce va intra in dezbatere, la Senat si care va alinia legislatia nationala, la cea existenta deja in multe statele europene.
Nici tinerii nu stau prost Dintre parlamentarii tineri, aflati la prima legis-latura, cel mai bine din punct de vedere financiar par sa stea Daciana Sarbu (PSD), 27 de ani, si Cozmin Gusa (PD), 36 de ani.
Dima Zainea ca inspector general si pe Marian Sarbu si Steluta Andrei ca inspectori generali adjuncti. ... Marian Sarbu a declarat ca il cunostea dinainte pe Zainea si ca amandurora le place poezia.
Ca urmare, Cosmin Nicula, Nicolae Banicioiu, Vlad Manastireanu si Daciana Sarbu si-au anuntat intentia de a reformula propunerile anterioare referitoare la legalizarea prostitutiei intr-un proiect menit sa asigure atat siguranta conditiilor de munca pentru practicante (practicanti ca de, suntem pe cale sa intram in Europa) cat si rotunjirea anemicului nostru buget cu ajutorul impozitarii prestatiilor sexuale.
La intoarcerea la Bucuresti, ministrul Oprea i-a luat in avionul militar si pe alti lideri nationali ai partidului sau, respectiv pe presedintele Marian Sarbu, pe presedintele de onoare Cristian Diaconescu si pe vicepresedintele Valeriu Steriu, desi acestia nu aveau nicio tangenta cu Ministerul Apararii Nationale.
Senatorul PSD Ilie Sarbu a precizat ca masurile propuse de actualul Guvern au fost initiate si in perioada 1997-2000. ... Ilie Sarbu a precizat ca in acest moment, dupa informatiile sale, in teritoriu s-a creat o adevarata debandada in distribuirea cupoanelor.
Seful MediaPro, Adrian Sarbu, va primi pentru divizia de entertainment MPE suma de 10 milioane de dolari cash, 2,2 milioane de actiuni la CME dar si promisiunea ca va putea sa mai cumpere inca 850.000 de actiuni, la pretul de 21,75 de dolari bucata.
google-analytics.com